Yritys

 

24-tunnin varallaolopäivystys takaa kiinteistön toimintavarmuuden vuorokauden jokaisena hetkenä. Tavoitteenamme on hyvin hoidetut kiinteistöt, tyytyväiset asiakkaat ja hyvä palvelu.

Yritys

Juvan Kiinteistö- ja teollisuushuolto Oy on vuonna 1989 perustettu yritys, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelua Juvalla. Päätoimintaamme ovat kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelut, jonka lisäksi suoritamme erilaisia työkonepalveluita sekä varallaolopalveluita. Teemme myös erilaisia pienimuotoisia remontti- ja saneerauspalveluja sekä pieniä lvi-korjauksia. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 6 kiinteistönhoitajaa ja 4 siistijää. Kesä- ja talvikausina palveluksessamme on myös kausityöntekijöitä.

Periaatteemme

Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltopalvelua. Hoidossamme oleville kiinteistöille on jokaiselle nimetty oma kiinteistönhoitaja, joka tuntee talon, sen laitteet sekä asukkaat. Asukkaat voivat asioida suoraan oman kiinteistönhoitajan kanssa ja tällä pyrimme luomaan turvallisen ja tuttavallisen ilmapiirin talon asukkaiden sekä kiinteistöhoitajan välille. Siivouspalvelumme huolehtii, että rappukäytävä ja talon yleiset tilat pysyvät siistissä ja sopimuksen mukaisessa kunnossa.

Asiakkaitamme ovat:

• Yksityiset
• Asunto-osakeyhtiöt
• Kiinteistöosakeyhtiöt
• Teollisuus
• Yritykset